Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Wie zijn we

De beste oplossingen voor onze klanten, dat is onze ambitie! ADC Reproservice werkt met een team van ervaren vakmensen; mensen die van hun vak houden en trots zijn op het werk dat ze voor u maken. Zij combineren hun vakmanschap met de technologie van de toekomst, om vandaag voor u de beste oplossing te maken.

Gert-Jan van Roosmalen, Yuwong Chou en Edwin Junggeburth vormen het directieteam. Zij hebben de regie over de lopende projecten en geven inhoud aan ‘alles op alles’: zorgen dat het technisch allemaal kan, maar ook dat er teams van talentvolle vakmensen staan die alles op alles zetten om het werk te maken. Zij vertalen hun visie en ideeën over innovatie naar de praktijk van vandaag en morgen.

De directie is bovendien sterk in advies: ze vertellen wat er kan, maar als het nodig is: wat er beter niet kan. De ambitie is duidelijk: zorgen dat ADC Reproservice de beste oplossingen levert. Scherpe prijzen en on time delivery zijn vanzelfsprekend.

Persoonlijke aandacht
Veel opdrachten gaan online: snel en efficiënt. Toch vragen sommige opdrachten om wat meer aandacht, begeleiding en de kennis en kunde van een professional. Persoonlijk contact met onze salesmensen is dan de oplossing. Een geslaagde productie is meer dan een scherpe prijs; Samen met u zorgen we voor de optimale prestatie. Maximale service binnen de marktconforme prijs.

De vakmensen van ADC Reproservice
•    Vakmensen in printing en signing
•    Eigen koeriersteam: snel en punctueel
•    Afhaalbalie: je bent welkom.
•    Eigen Studio: voor creatieve en technische afwerking
•    Private printing:voor discrete opdrachten
•    Eigen ICT-team