Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Wat doen we?

ADC is uw communicatiepartner als het gaat om printen, drukken, plotten en signing. Dat doen we met teams van ervaren vakmensen. Voor onze klanten zetten we Alles op Alles, dat is onze uitdaging, maar ook die van u. Wij dagen u uit om met ADC als partner het beste uit uw (marketing)communicatie te halen. We printen en drukken ‘alles op alles’, doen aan plotten en zorgen voor signing.  Op wat voor manier u zich ook wilt presenteren: wij maken het.

Van huisstijldrukwerk tot complete magazines, van boeken tot speciale mailings, van banners tot borden. Op allerlei soorten materialen, in welke oplage u maar wil. Wij maken uw organisatie of bedrijf beter zichtbaar. Dat doen we voor scherpe prijzen en met ‘on-time’ deliveries. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

‘Alles op alles’: zorgen dat we het voor elkaar krijgen, we doen het, we maken het. Al meer dan veertig jaar voor meer dan duizend klanten. Daag ons uit! We kunnen alles, we maken alles, we leveren altijd op tijd en dagen u uit alles uit uw marketingcommunicatie uitingen te halen. Slimme ICT-oplossingen besparen organisaties veel kosten, terwijl het gebruiksgemak alleen maar groter wordt. Dat biedt ADC, met een eigen team van ervaren professionals. Denk aan het maken van (bestel)portals, webshops, webapplicaties en andere ICT-support om alles in de lucht te houden.

Printen
Printen is onze core business, het vak waar we gewoon heel goed in zijn. Dat durven we te zeggen omdat we over een zeer ervaren team beschikken die kunnen werken met de modernste technologie. Van mailings tot magazines, van huistijldrukwerk tot readers, van rapporten tot boeken. Voor opdrachten die discretie vereisen  beschikt ADC voor een speciale afdeling. Een klein team van specialisten werkt in een beveiligde, afgesloten ruimte aan bijzondere opdrachten. Een boek maken is een vak apart. Dankzij de modernste POD-technieken (printing on demand) worden snel en vakkundig boeken op maat gemaakt. ADC produceert duizenden boeken per week.

Drukwerk omvormen tot een succesvolle mailing: dat is vaak traditioneel handwerk. Gewoon je ambachtelijke kwaliteiten laten zien. Zorgen dat het zorgvuldig en op tijd voor elkaar komt. Van gepersonaliseerde mailings tot spoedklussen die extra aandacht en handen vereisen.

Drukken
Soms is printen de beste oplossing, soms drukken. Dat ligt o.a. aan de opdracht, de deadline, de oplage etc.. Wij adviseren u daar graag over. Uiteindelijk maken we gewoon wat u nodig heeft, ook als het drukwerk is. Daar hebben we de beste partners voor.

Plotten
Het printen van bouwtekeningen is toch een vak apart. Bijzondere formaten voor professionals die doorgaans precies weten wat ze willen.

Signing
Onze collega’s van Lettersprint zijn ambachtelijke kunstenaars als het gaat om signing en belettering. Hoe ingewikkelde het voorwerp, hoe leuker zij als vakmensen de uitdaging vinden. Op borden, auto’s, gevels en interieurs; alles op alles, dat is onze uitdaging.