Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Repro Facilitair Management

Het uitbesteden van Repro-facilitairmanagement wordt voor steeds meer bedrijven een aantrekkelijke optie. Het onderhouden of huren van professionele repro-apparaten is tijdrovend en duur, vooral als uw bedrijf papier steeds meer vervangt door digitale oplossingen. ADC kan u helpen zonder dat u in hoeft te leveren aan zelfstandigheid of flexibiliteit. Wij nemen het facilitair management uit handen en zorgen ervoor dat u beschikt over een zogenaamd virtual print network.

Een virtual print network betekent dat u met hetzelfde gemak kunt blijven printen en dat wij in één van onze locaties de opdracht ontvangen en uitvoeren. In overleg spreken wij een aantal tijdstippen per dag af om het printwerk uit te leveren, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw printopdrachten.

Het uitbesteden van uw facilitair management is altijd goedkoper bij ADC. U betaalt enkel voor wat u gebruikt en heeft geen vaste kosten. Voor uw medewerkers verandert er weinig, zij kunnen blijven printen zoals zij gewend zijn.

Meer informatie

Gegevens

* Verplichte velden