Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Met het online opmaakprogramma van ADC kunt u snel en gemakkelijk zelf uw communicatiemiddelen opmaken in de gewenste huisstijl. De online opmaakfunctie is een programma wat werkt op basis van templates. De templates worden speciaal voor uw bedrijf ontwikkeld door ons team van specialisten.

U maakt zelf de keuze voor welke communicatiemiddelen er templates ontwikkeld moeten worden. De templates zijn makkelijk te gebruiken door al uw medewerkers. Er is geen Photoshop of Indesign-kennis nodig om met het online opmaakprogramma te werken. Hierdoor kunnen uw medewerkers snel aan de slag met het maken van bijvoorbeeld folders, visitekaartjes of posters. Het werken met templates bewaakt uw huisstijl en zorgt altijd voor een perfecte uitstraling naar uw klanten toe.

U kunt de communicatiemiddelen direct online plaatsen of bij ons laten printen of drukken. Deze manier van werken zorgt voor een snelle doorlooptijd en bespaart kosten. Wilt u meer informatie over het online opmaakprogramma? Wij vertellen u graag meer over deze functie en laten hierbij een aantal voorbeelden zien.

Meer informatie

Gegevens

* Verplichte velden