Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

MyRetail

Website
Goed drukwerk is niet het enige visitekaartje dat je als bedrijf achterlaat bij potentiële klanten, relaties of werknemers. Je website, hoe deze eruit ziet, functioneert en wat hij vertelt is vaak de eerste kennismaking voor veel personen met uw bedrijf. ADC kan u helpen met het vertalen van uw unieke boodschap naar een prachtige en gebruiksvriendelijke website.

Bij ADC creëren we een website die uw bedrijfsverhaal het beste ontsluit, het liefst op een interactieve manier. We proberen uw content niet in een bestaande template te proppen: daar ligt niet de uitdaging die ons aantrekt om dit soort problemen op te lossen. Een team van enthousiaste ontwikkelaars en ontwerpers staat voor u klaar om te kijken welke website uw bedrijf kan helpen om uw boodschap bij nog meer mensen te krijgen.

Webshops
Met onze ICT-afdeling ontwerpen en creëren wij een professionele webshop voor u in een geheel gekozen huisstijl. Al uw producten worden op de webshop geplaatst en deze kunnen op een slimme manier door u beheert worden. Zo kunnen wij de webshop koppelen aan andere systemen zoals voorraadbeheer of uw ERP-systeem. U krijgt een prachtige webshop waar uw klanten versteld van staan!

Het ontwerp van de webshop kan bij ons worden aangeleverd, wij maken hier een perfect werkende webshop van. Maar ook met alleen een idee kunt u bij ons aankloppen. Samen werken wij uw ideeën uit tot een ontwerp en uiteindelijk tot een geheel werkende webshop. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen? Wij laten u graag voorbeelden zien!

Meer informatie

Gegevens

* Verplichte velden