Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Book on demand

Het printen van boeken ging vroeger vooral in grote oplages, dit brengt veel kosten met zich mee en u heeft een grote voorraad aan boeken die u kwijt moet. Bij ADC is deze manier van het uitgeven van boeken niet meer van belang. Wij werken met printing-on-demand. Met printing-on-demand kunt u boeken uitgeven vanaf één stuk. U blijft niet zitten met grote voorraden en de kosten blijven hierdoor beperkt. De boeken worden per stuk geprint en zijn van prachtige kwaliteit.

Met het gebruik van deze functie kunt u boeken gemakkelijk personaliseren en wijzigingen snel doorvoeren. U kunt hierbij denken aan een persoonlijk voorwoord voor uw bedrijf of uw klanten, of zelfs een persoonlijk cover. Bij ADC staan wij open voor alle mogelijkheden en kijken wij graag naar de wensen van onze klanten. Wijzigingen en aanpassingen kunnen snel doorgevoerd worden, hierdoor is uw boek altijd up-to-date.

Heeft u hulp nodig bij het gehele proces van het uitgeven van uw boek? Wij hebben een sterk team aan communicatiespecialisten die u verder kunnen helpen. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het redigeren van de teksten, of kan onze dtp-afdeling uw boek prachtig opmaken. Bij ADC kunt u het hele proces onder een dak laten doen. Van opmaak tot verzending.

Meer informatie

Gegevens

* Verplichte velden