Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Archiefdigitalisatie

Als bedrijf wil je flexibel zijn en snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Een analoog archief kan dat proces in de weg zitten: het vinden van relevante informatie kan veel tijd in beslag nemen, het opslaan van papier neemt over het algemeen kostbare ruimte in beslag en daarnaast is een papieren archief vatbaar voor schade en veroudering. ADC helpt bedrijven stap voor stap bij het digitaliseren van archieven en maakt deze digitaal beschikbaar met behulp van de nieuwste technieken.

ADC helpt u met het opzetten van de document management oplossing en integreert deze in uw huidige bedrijfsprocessen. Op deze manier kunt u zonder de rompslomp van een analoog archief voldoen aan de strikte wetgeving rondom bewaartermijnen van belangrijke informatie. ADC maakt hoogwaardige scans van uw documenten die vervolgens direct digitaal te bereiken zijn, veilig en snel.

Naast het digitaliseren kan ADC ook een rol spelen in uw bedrijfsproces: inkomende documenten worden door ons gescand als onderdeel van uw bedrijfsproces en zijn dezelfde dag beschikbaar.

 

Meer informatie

Gegevens

* Verplichte velden