Slide 6

Workshop

Het geven van een interessante en leerzame workshop is een leuke uitdaging waarbij iedereen goede hulpmiddelen kan gebruiken. ADC kan u helpen bij het succesvol verlopen van uw workshop. U zorgt voor de kennis en wij ontzorgen door alle ondersteuning te realiseren, die u nodig heeft.

Professionele uitstraling
Het begint natuurlijk bij een vlotte en professionele uitstraling die u doortrekt in uw presentatie en het eventuele lesmateriaal. Een consequente uitstraling is belangrijk zodat deelnemers zich volledig kunnen focussen op wat u te zeggen heeft. Het is belangrijk dat uw lesmateriaal bijvoorbeeld hetzelfde eruit ziet in uw presentatie en als in het lesmateriaal van de deelnemers.

Naambordjes
Als de deelnemers elkaar nog niet kennen is het ook nuttig om te investeren in mooie naambordjes of kaartjes zodat u meer dynamiek krijgt in de workshop groep. Op deze manier zijn deelnemers minder bezwaard om elkaar te helpen.

Certificaat
Er is niets zo leuk om de workshop af te sluiten met een officieel certificaat zodat de deelnemers iets mee naar huis nemen. ADC kan u helpen bij het ontwerpen, printen/drukken en verzenden van al deze hulpmiddelen. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op de inhoud van de workshop en zorgen we samen voor het best mogelijke resultaat.

Producten