Starter / Nieuwe zaak

Staat u op het punt om een eigen zaak te starten of als ZZP’er aan de slag te gaan? Dan kan ADC u daarbij helpen. De start van uw bedrijf wilt u natuurlijk met de hele wereld communiceren. Wie vertelt u over uw bedrijf en hoe doet u dat? ADC helpt u opweg.

Drukwerk
Drukwerk zorgt voor een professionele uitstraling. Het is daarom belangrijk om voor de start van uw bedrijf hierover na te denken. Wat moet mijn bedrijf uitstralen en welk budget moet ik vrijhouden voor drukwerk, huisstijl en communicatiemiddelen? ADC specialiseert zich in het ontwerpen en maken van zowel drukwerk als digitale communicatiemiddelen. Zo weet u zeker dat uw bedrijf de start krijgt die het verdient.

Huisstijl
Voordat u van start gaat, is het belangrijk om samen met een vormgever na te denken over uw huisstijl. Dit zorgt voor herkenbaarheid, professionaliteit en vertrouwen. De nieuwe huisstijl kan vervolgens doorgevoerd worden in al het drukwerk en digitale communicatiemiddelen. Het is niet zo dat drukwerk tegenwoordig minder belangrijk is: professioneel drukwerk zorgt nog steeds voor betere kans van slagen als het aankomt op de start van een nieuw bedrijf. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, flyers of folders voor het promoten van uw bedrijf. Ook is de branche waarin u actief bent belangrijk om te bepalen wat u precies nodig heeft.

Crossmediaal
De synergie tussen drukwerk en digitale communicatiemiddelen is van essentieel belang voor het succes van uw nieuwe bedrijf. Het is belangrijk om via uw drukwerk te verwijzen naar digitale middelen zoals bijvoorbeeld uw website. Ook tijdens de opening van uw nieuwe zaak staat ADC voor u klaar. Met banners, spandoeken en beachflags kunnen wij uw winkel of kantoor een feestelijke uitstraling geven, en daarmee ook de aandacht trekken van passanten.

Digitale oplossingen
Naast de inzet van drukwerk kan ADC ook helpen met digitale oplossingen; zoals een nieuwe website, productcatalogus of digital signage. Een mooie website zorgt voor een professionele uitstraling naar uw potentiële klanten. Heeft u zelf nog geen ontwerp in gedachten? Wij helpen u graag mee om hierover na te denken. Ook als u al een ontwerp klaar heeft helpen wij u graag om een complete website te maken. Een productcatalogus ondersteunt het verkoop- en marketingproces door op een slimme manier met data om te gaan en op deze wijze het bestellen en vermarkten van artikelen te vereenvoudigen.

Producten