Slide 11

Sale / Campagne

Consumenten en/of bedrijven te overtuigen van de kwaliteiten van uw producten/diensten is niet altijd even gemakkelijk. Goede communicatiemiddelen voor u of uw salesmensen zijn daarbij onmisbaar. Bij ADC staan we voor u klaar om mee te denken over communicatiemiddelen die bij uw bedrijf passen. ADC maakt professionele communicatiemiddelen: digitaal én drukwerk. Zo brengt u uw klanten op de hoogte van uw producten.

Promotiemateriaal
Bij het organiseren van een grote campagne staat het promotiemateriaal centraal. Met promotiemateriaal kunt u uw doelgroep op de hoogte brengen. Denk hierbij aan traditioneel drukwerk zoals, posters, flyers, brochures en folders. Weet u wat u nodig heeft of wat het beste bij uw doelgroep past? ADC kan u begeleiden en adviseren tijdens dit proces.

Laatste moment
Op het laatste moment nog een campagne organiseren? Geen probleem! Met de moderne druk- en printmachines van ADC en het snelle schakelen van onze medewerkers is niets ons te gek. Wij helpen u graag met uw last-minute drukwerk zodat uw campagne op tijd gestart kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Producten