Slide 13

Feest / Evenement

Als u een bedrijfsfeest, open dag of jubileum organiseert komt daar veel bij kijken. De aankleding van een evenement is erg belangrijk: vooral als u het moment wilt gebruiken om een bepaalde thematiek of merkwaarden te communiceren. ADC kan hierbij helpen met diverse producten die uw evenement direct herkenbaar maken.

Uitnodiging
Zo begint het evenement al op het moment dat de uitnodigingen binnenkomen bij de deelnemers. Wordt dit een digitale uitnodiging of past een prachtig gedrukte uitnodiging beter? In beide gevallen kan ADC u alvast een handje helpen. Zowel bij de opmaak, het printen/drukken en het versturen. Onze DTP-afdeling staat graag voor u klaar om u te helpen met het ontwerp.

Compleet proces
Voor grote evenementen kan het handig zijn om met toegangskaarten te werken, vooral als kosten verbonden zijn aan het bijwonen van het feest of evenement. ADC kan u helpen om het complete proces te managen. Van evenementenwebsites tot het afhandelen van betalingen en het versturen van (e)tickets. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het plezier van de deelnemers al begint voor het feest of evenement.

Herkenbaarheid
Op het feest/evenement is het belangrijk dat het centrale thema duidelijk is zodat iedereen weet wat hij/zij kan verwachten. Op deze manier schep je de juiste verwachtingen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door het ontwerpen van mooie posters, banners of door te werken met digital signage. Op evenementen waar niet iedereen elkaar kent is het leuk om te werken met persoonlijke (naam)kaartjes. Dit zorgt ervoor dat mensen sneller met elkaar in contact komen en schept een betere sfeer.

Praktische zaken
Ook moet je tijdens het organiseren van een feest/evenement denken aan een tal van praktische zaken. Zijn er borden langs de weg nodig om de locatie goed aan te geven? Is de route naar de juiste zaal in het gebouw goed aan gegeven? Hierbij kan ADC u goed van dienst zijn doordat wij diverse oplossingen hebben. Denk hierbij aan prachtige vloerstickers, mooie banners of juist digitale informatie op schermen.

Producten