Beurs / Congres

Het valt niet mee om als bedrijf op te vallen op een beurs: daar kunt u waarschijnlijk wat hulp bij gebruiken. Wanneer u op een beurs staat met uw bedrijf, wilt u dit zo veel mogelijk onder de aandacht brengen. Hoe zorgt u er nou voor dat potentiële klanten uw stand niet voorbij lopen, maar juist naar uw stand toe komen? Vanderheym helpt u graag op weg.

Opvallen
Uw bedrijf en stand moeten opvallen bij de deelnemers. Dit kan op verschillende manieren: zoals het neerzetten van een grote stand, het gebruik van bepaalde kleuren of gewoon iets hebben wat de rest niet heeft. Vanderheym helpt bedrijven om zich te onderscheiden ten opzichte van hun concurrentie, door zichzelf goed te presenteren op een beurs of congres. Denk hierbij aan mooie visitekaartjes, banners, posters, bedrukte kleding of schermen met een fantastische presentatie van uw bedrijf. Vanderheym helpt u daarnaast bij het bepalen van een consequente stijl, zodat ieder communicatiemiddel afgestemd is op wat uw bedrijf moet uitstralen.

Modern drukwerk
Bezoekers krijgen op een beurs vanalles in hun handen om mee naar huis te nemen. Folder en flyers zijn veel voorkomende producten die bezoekers mee krijgen. Een folder, flyer of brochure is nog steeds erg effectief, omdat er veel informatie in staat en verwezen kan worden naar de website of social media-pagina’s. Bij Vanderheym maken wij gebruik van de mooiste papiersoorten en moderne technieken zodat wij uw wensen om kunnen zetten in prachtige producten. Heeft u wel eens gedacht aan een folder met foliedruk of een andere verrassende afwerking? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij laten u graag zien wat wij allemaal in huis hebben.

Producten