Uitgeverijen

Vroeger was het voor uitgeverijen de normaalste zaak om grote oplages van boeken te laten drukken en een grote voorraad te houden. Wat gebeurt er met de voorraad als het boek geen succes is? Bij ADC geloven we niet in grote voorraden. Wij verzorgen printing-on-demand, dit kunnen wij door middel van moderne machines en technieken. We printen boeken vanaf één stuk en dit zorgt voor de mogelijkheid om boeken te personaliseren. Kortom: uitgeven anno 2020.

Printing-on-demand
Het uitgeven van boeken en tijdschriften in gigantische oplagen is niet meer van deze tijd. Bij ADC zijn we in staat om boeken te printen per stuk, dit noemen we ook wel printing-on-demand. Met gebruik van deze moderne techniek worden boeken per stuk geprint, waardoor u geen grote voorraden meer heeft, snel aanpassingen kunt doorvoeren en persoonlijke versie kunt maken voor speciale gelegenheden. Zo stelt ADC u in staat om een persoonlijk voorwoord te schrijven, of een persoonlijke cover te maken voor een specifieke lezer. Aanpassingen in de tekst of vormgeving worden digitaal doorgevoerd en uw order wordt hierdoor razendsnel verwerkt.

Professionele afwerking
Onze DTP-afdeling kan u ondersteunen bij de opmaak van een boek, of u kunt het opgemaakte boek ook bij ons aanleveren. U kiest de gewenste oplage (vanaf één stuk) en wij zorgen voor een professionele print en afwerking. Daarnaast is het mogelijk om de boeken via ons te verzenden. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en wij vertellen u graag meer.

Producten