Slide 8

Scholen / Universiteiten

Een school of universiteit krijgt veel te maken met drukwerk. Denk aan lesboeken, proefschriften, jaarverslagen, rapportages, cijferlijsten en diploma’s. Vergeet daarnaast niet schoolgidsen, schoolkranten en promotiemateriaal voor potentiële nieuwe leerlingen. Hoe regelt u dit allemaal en behoudt u een duidelijk overzicht? Wij van ADC helpen u graag een handje. Wij werken veel samen met scholen en universiteiten en weten daardoor precies wat u nodig heeft.

Overtuigen van nieuwe leerlingen
Scholieren hebben vandaag de dag ontzettend veel keuzes in verschillende opleidingen. Hoe zorgt u ervoor dat leerlingen geïnteresseerd raken in de opleidingen die u aanbiedt? Drukwerk kan hierbij een belangrijke rol spelen en u kunt zich hiermee goed positioneren als school of universiteit. Trek de huisstijl van uw school of universiteit duidelijk door in al het drukwerk voor een professionele uitstraling naar uw (potentiële) leerlingen. Met een studiegids kunt u leerlingen laten zien wat u aanbiedt en kunt u hen overtuigen van uw kwaliteiten. Een leuke en vlotte manier van communiceren heeft een positief effect op het aantal nieuwe leerlingen/studenten. Drukwerk is makkelijk te verspreiden op bijvoorbeeld open dagen. Als school blijf je altijd met de vraag zitten hoe je jezelf kunt onderscheiden ten opzichte van andere scholen. Heeft u wel eens gedacht aan een mooie brochure met foliedruk? Wij kijken graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden om u als school te onderscheiden.

Drukwerk voor uw huidige leerlingen
Voor uw huidige leerlingen en personeel kunnen wij veel voor u betekenen. Zo printen we prachtige schoolkranten en magazines om uw leerlingen en personeel op een leuke manier op de hoogte te houden. Wij kunnen dit zelfs personaliseren voor speciale gelegenheden met gebruik van moderne technieken, zoals printing-on-demand. Ook met het printen van mooie diploma’s voor de afgestudeerde leerlingen/studenten staan wij voor u klaar. De diploma’s worden op een snelle manier gepersonaliseerd en bij u afgeleverd.

Digitale mogelijkheden
Met behulp van ons digitale bestelportal kunt u drukwerk snel bestellen en uw order volgen. Door deze snelle en digitale manier van werken worden al uw zorgen uit handen genomen. Met het gebruik van onze online opmaak functie kunt u zelf snel en gemakkelijk uw eigen producten opmaken in uw huisstijl. Ook voor mensen die geen grafische kennis hebben is het programma makkelijk te gebruiken. Zo kunt u uw eigen visitekaartjes, folder, flyers en brochures maken en uw communicatieafdeling ontlasten.

Producten