Slide 10

Retail / Automotive

Als retailer wilt u natuurlijk opvallen om zo potentiële klanten kennis te laten maken met uw producten. Het stikt tegenwoordig van de concurrentie, hoe zorgt u er nou voor dat u opvalt? ADC kijkt graag met u naar de mogelijkheden om met de nieuwste technieken uw bedrijf op te laten vallen. Of dit nou gebeurd met opvallend drukwerk, autobelettering of met een van onze digitale oplossingen.

Retail
Als winkeleigenaar wilt u natuurlijk dat uw producten zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Door het inzetten van promotiemiddelen kunt u meer potentiële klanten bereiken. Retailers kiezen steeds vaker voor promotie via digitale kanalen maar juist de combinatie tussen digitaal en analoog is erg sterk, omdat het elkaar versterkt. Bij ADC kunt u terecht voor allerlei soorten promotiemiddelen, van gevelreclame tot digitale oplossingen. Samen kijken wij met u hoe we uw klanten het beste kunnen bereiken.

Automotive
Met gebruik van de nieuwste technieken zetten wij uw bedrijf in de spotlights. Wij kunnen auto’s bedrukken, of helemaal inpakken met speciaal folie. Met gebruik van de nieuwste technieken onderscheidt u zich ten opzichte van uw concurrenten. Ook bij het maken van andere promotiemateriaal staan wij graag voor u klaar. Van gevelreclame en vloerstickers tot brochures en magazines.

Autobelettering
Bedrijfswagens, auto’s, busjes of een oplegger verzorgen van de mooiste logo’s, teksten of foto’s? Wij kunnen u helpen. ADC zorgt voor een professionele belettering van uw voertuigen, om zo meer op te vallen ten opzichte van uw concurrenten en herkenbaarheid van uw merk te verbeteren. Autobelettering zorgt voor leuke reclame. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en laten u graag leuke voorbeelden zien.

Producten