Reclamebureaus

Als reclamebureau bent u altijd op zoek naar een betrouwbare partner als het aankomt op drukwerk. Een partner die kwalitatief sterk is én meedenkt om uitdagingen zo snel mogelijk op te lossen. ADC is die partner: ADC is een veelzijdig bedrijf (printen, plotten, signing en drukken) en is in staat om inhoudelijk mee te denken zodat u het beste levert aan uw klanten.

De reclamebranche groeit hard en dat betekent dat uw bedrijf zich steeds vaker moet bewijzen. Een betrouwbare partner kan dan het verschil maken tussen het binnenhalen van een opdracht of naast het net vissen. Ongeacht of u onderdeel bent van een groot reclamebureau of dat u voor uzelf werkt. ADC staat voor u klaar.

Alles op alles
Als creatief reclamebureau denkt u niet graag in technische beperkingen en bij ADC houden wij daar ook niet van. Bij ADC geldt: alles op alles. U verzint een creatief concept en wij denken graag met u mee hoe dit praktisch in elkaar steekt. Of het nu gaat om drukwerk, signing of printen; wij zetten alles op alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Printing-on-demand
Grote oplages van hetzelfde product zijn niet meer van deze tijd. U en uw klanten zijn gebaat bij drukwerk dat snel aangepast en geprint kan worden als de noodzaak daar is. ADC kan hierbij helpen: door middel van moderne technieken zijn wij in staat om boeken on-demand te printen. We houden niet een grote voorraad aan, maar drukken de boeken per stuk. Op deze manier is het ook makkelijk om gepersonaliseerd drukwerk te produceren, zo kunnen je bij tijdschriften denken aan een op-maat voorwoord of zelfs een andere cover. Kortom: drukwerk anno 2020.

ADC is toekomstbestendig
ADC helpt u niet alleen met het produceren van analoge communicatiemiddelen, maar heeft een sterke focus op digitale producten en diensten. Denk hierbij aan digitale signage, online opmaak, marketingcampagne-tool, serious gaming of webshop-functionaliteit. En voor grotere bedrijven kan ADC ook helpen met Repro Facilitair Management, Single Source Data Publishing, archief digitaliseren en digitaal voorraadbeheer. Stuk voor stuk kansen voor uw bedrijf om u te onderscheiden van anderen en uw klanten op een moderne manier van dienst te zijn.

Producten