Overheid / Provincie / Gemeente

Als overheidsinstelling is goede communicatie met uw bewoners het allerbelangrijkst. Om iedereen te bereiken is het combineren van analoge en digitale communicatiemiddelen van essentieel belang. ADC kan u hierbij helpen, als drukkerij met een digitale focus kunnen wij u adviseren, helpen bij het produceren en processen automatiseren. Ook bij het verwerken en printen van geheime documenten (code rood) helpen wij u graag een handje.

Communiceren met uw inwoners
Als overheidsinstelling is het uw taak om inwoners zo goed mogelijk op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Veel mensen zijn tegenwoordig digitaal te bereiken, toch is dat niet bij iedereen zo. Er wordt daarom vaak gekozen voor een combinatie tussen digitale en traditionele communicatie. ADC kan u helpen bij beide manieren van communiceren. Zo produceren wij met behulp van moderne machines razendsnel drukwerk en kunnen wij dit daarnaast snel verspreiden in de gewenste regio. Ook het digitaal versturen van brieven of andere zaken is voor ons geen probleem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Geheime documenten
Daarnaast werkt u als overheidsinstelling vaak met geheime documenten. Bij ADC hebben wij een eigen beveiligde server voor geheime documenten en deze worden in een aparte, afgesloten kamer geprint. Deze kamer is voorzien van een slot en kan alleen bezocht worden door mensen die een unieke code ontvangen. Zo weet u zeker dat uw documenten beschermd zijn. Benieuwd hoe dit verder in zijn werk gaat? Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer.

Producten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.