Slide 6

Opleiders / Cursus / Leergang

Bij het organiseren van een cursus, seminar of training wilt u zorgen voor een professionele uitstraling. Zowel de inhoud als het fysieke cursusmateriaal moet goed zijn. Inhoudelijk zorgt u zelf voor het beste materiaal en met het fysieke cursusmateriaal kunnen wij u een handje helpen. Wij helpen u met de opmaak en het printen van boeken, cursusmappen, formulieren, notitieblokken en brochures. Dit is slechts een klein onderdeel van onze mogelijkheden.

Printing-on-demand
Met het printen of drukken van cursus-/lesmateriaal helpen wij u graag een handje. De gewenste producten worden samen met u samengesteld en kunnen eventueel gepersonaliseerd worden. Door het gebruik van printing-on-demand kunnen wij u razendsnel gepersonaliseerd drukwerk leveren. Eventuele aanpassingen worden snel doorgevoerd zodat u altijd het meest recente cursus-/lesmateriaal aanbiedt. Een last-minute order? Geen probleem. Wij staan voor u klaar met onze moderne machines en onze vriendelijke medewerkers om samen snel tot een resultaat te komen.

Certificaat of diploma
Natuurlijk is het leuk om cursisten/leerlingen aan het einde van de cursus of training met een certificaat of een diploma naar huis te sturen. Wij leveren de certificaten/diploma’s snel bij u af zodat de cursist trots kan laten zien wat hij/zij gepresteerd heeft. Elk certificaat en diploma wordt gepersonaliseerd geprint. Met moderne technieken zoals printing-on-demand leveren wij snel persoonlijke certificaten of diploma’s. Wist u dat wij ook het certificaat of het diploma direct naar de cursist kunnen versturen? Ook het bezorgen van alle certificaten of diploma’s op een locatie is voor ons geen probleem. Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken samen naar een geschikte oplossing.

Producten