Slide 9

Nutsbedrijven & energie

Als netbeheerder wilt u natuurlijk communiceren met uw klanten in de hele regio. Een uitdaging wanneer u de huizen vaak beter kent dan de bewoners. Hoe zorg je er dan voor om toch de juiste mensen aan te spreken op een persoonlijke manier? Veel klanten informeren in een korte tijd is een uitdaging waar ADC u bij kan helpen.

Communiceren met uw klanten
In 2020 moet alle analoge energiemeters in Nederland vervangen zijn door slimme meters. Om dit voor elkaar te krijgen is communiceren met bewoners van een pand erg belangrijk. Door bewoners op de hoogte te houden voorkom je problemen. Wij helpen u graag met dit communicatietraject. Zo kunnen wij u helpen met het laten printen of drukken van brieven of informatiefolders, die wij vervolgens kunnen verspreiden in de juiste regio en bij de juiste bewoners. Alleen folders zijn niet genoeg: digitaal communiceren is essentieel voor een succesvolle communicatiestrategie. ADC kan u ook bijstaan in het verzorgen digitale oplossingen zoals direct mail. Zo weet u zeker dat uw boodschap bij de juiste personen terecht komt.

Handleidingen
Uw klanten begeleiden door middel van een handleiding kan erg handig zijn. Bijvoorbeeld bij het installeren van een energiemeter of andere producten. Handleidingen bevatten veel tekst, en misschien zelfs informatie die niet voor iedereen van toepassing is. Met gebruik van printing-on-demand kunt u de handleidingen personaliseren voor een bepaalde regio of bepaalde klant, zodat uw klanten alleen de informatie ontvangen die voor hen van toepassing is. Toch liever grote voorraden laten drukken? Ook dit is mogelijk bij ADC. Met gebruik van onze moderne machines heeft u de levering snel in huis. Heeft u met spoed drukwerk nodig? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons kantoor en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Overige producten
Voor overige producten staat ADC ook graag voor u klaar. Zo kunnen doen wij aan autobelettering voor extra herkenbaarheid, laten wij kleding bedrukken met uw logo en zorgen wij voor professionele visitekaartjes. Toch naar iets anders op zoek. Bekijk dan snel onze overzichtspagina.

Producten