Slide 5

Horeca / Catering / Recreatie

In de wereld van de horeca, catering en recreatie weet u als geen ander wat gastvrijheid is. U wilt klanten zo goed mogelijk bedienen, een heerlijke maaltijd bieden of een heerlijke dag of avond bezorgen. ADC helpt u graag mee om dit mogelijk te maken. Zo zijn wij naast specialist in drukwerk, ook in staat om u te begeleiden bij het kiezen en maken van de juiste digitale oplossingen.

Horeca
Het bedienen van uw gasten op een professionele manier is de belangrijkste zaak in de horecabranche. Of u nu eigenaar bent van een 4-sterren restaurant of van een gezellig buurtcafé: gastvrijheid staat altijd hoog in het vaandel. U weet als geen ander hoe uw gasten bediend moeten worden.En wij kunnen u helpen met drukwerk, digitale oplossingen en andere zaken die nodig zijn om uw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het juiste drukwerk zorgt voor een professionele uitstraling naar gasten toe. Een mooie menukaart, bedrukte bierviltjes of de bedrukking van uw restaurant, hotel of café. Alles helpt bij het neerzetten van de juiste sfeer zodat u uw klanten de beste ervaring kunt bieden.

Digitale oplossingen
Wij helpen u graag met digitale oplossingen zoals het maken van een unieke website, webshop of een systeem voor uw voorraadbeheer. Met onze oplossingen hopen wij het werk voor u makkelijker te maken, zodat u zich kunt focussen op uw gasten. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs op een van onze locaties.

Catering
Het verzorgen van catering op verschillende locaties is leuk en divers werk. Hoe zorgt u ervoor dat genoeg particulieren en bedrijven u en uw producten kennen? Dit kunt u doen door uw naamsbekendheid te vergroten met bijvoorbeeld een brochure of door een (kleine) magazine te laten ontwerpen en drukken. In de brochure of magazine kunt u een sfeer neerzetten die past bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u op een toegankelijke en leuke manier mensen kennis laten maken met uw bedrijf. Dit geeft (potentiële) klanten een beeld van alle heerlijke producten en diensten die u biedt. Ook helpen we u graag met andere oplossingen, heeft u bijvoorbeeld nagedacht over een voorraadsysteem zodat u beter zicht heeft op uw bedrijf? ADC kan u met dit soort oplossingen u werk uit handen nemen en uw bedrijf in zijn kracht zetten.

Recreatie
Ontspanning is waarschijnlijk het belangrijkste woord in de recreatiebranche: uw gasten willen genieten en even met iets anders bezig zijn; bijvoorbeeld door een leuke activiteit te doen of een dagje weg naar een andere stad. Tijdens deze dag wilt u er alles aan doen om het uw gasten zo makkelijk mogelijk te maken. ADC kan u daarbij helpen. Denk hierbij aan plattegronden, informatie- of programmaboekjes. Ook helpen wij u graag zodat (potentiële) klanten u kunnen vinden. Bij ADC kunnen wij samen met u posters, flyers en huis-aan-huis-folders ontwerpen en drukken. Daarnaast specialiseert ADC in signing met o.a. prachtige vloerstickers, banners, autobelettering en andere vormen van siging.

Producten