Congres / Evenement

Het organiseren van een congres of evenement is een flinke klus, waarbij veel geregeld moet worden. Zowel voor, tijdens en na het evenement zijn er zaken waar u rekening mee moet houden. Door jarenlange ervaring met het ondersteunen van bedrijven staat ADC voor u klaar om u te ondersteunen in dit proces.

Voorafgaand
Het begint allemaal bij het versturen van de uitnodigingen. ADC kan u helpen bij het versturen van uitnodigingen, zowel gedrukt als digitaal. Afhankelijk van het soort evenement maakt u hierin een keuze, alhoewel u er ook voor kunt kiezen om de uitnodigingen zowel digitaal als analoog te versturen. Met een originele en professionele uitnodiging maakt u direct indruk op de genodigden en probeert u ze te overtuigen om deel te nemen aan uw evenement. Wanneer u een evenement organiseert dat kaarten verkoopt, is het nog belangrijker om het evenement goed onder de aandacht te brengen bij potentiële deelnemers.

ADC kan u helpen bij het ontwerpen en realiseren van promotiemiddelen en deze in te zetten zodat u het evenement onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep. Ook de inzet van promotiemiddelen kan zowel online als offline. Bij de inzet van traditionele promotiemiddelen kunt u denken aan posters of flyers. Omdat ADC beschikt over eigen vormgevers kunnen wij u ook helpen om drukwerk een originele look te geven. Wat denkt u bijvoorbeeld van flyers met een metallic look door het gebruik van foliedruk. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons op.

Tijdens
Tijdens uw congres en evenement staan wij ook graag voor u klaar. Heeft u gedacht aan al het drukwerk dat hierbij komt kijken? Toegangsbewijzen, naamkaartjes, plattegronden en programmaboekjes. Wij begeleiden u van A tot Z. Denk ook aan de praktische zaken, zoals borden langs de weg of vloerstickers om de weg te wijzen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Na
Uw evenement is geweest en alles is goed verlopen. Na een evenement is het leuk om medewerkers, vrijwilligers en/of bezoekers een bedankkaartje te sturen. Dit kan zowel digitaal als analoog. Het is voor u een kleine moeite, en voor medewerkers en vrijwilligers erg leuk om te ontvangen. Ook kunt u digitaal de aftermovie of foto’s van het evenement toesturen aan de bezoekers. Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden.

Producten