Slide 12

Bouwbedrijven

Als bouwbedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste instructies te geven aan uw personeel voor het bouwen van een prachtig kantoor, of het slopen van een vervallen pand. Drukwerk speelt een grote rol bij bouwbedrijven. ADC kan u helpen met het printen of scannen van uw bouwtekeningen. Ook zijn wij gespecialiseerd in andere oplossingen voor uw bedrijf. Zo hebben wij een aanbestedingsmodule ontwikkeld, speciaal voor ondernemingen in de bouwwereld.

Bouwtekening
Het maken van een bouwtekening symboliseert de start van een mooi proces: creatieve uren die uiteindelijk resulteren in een prachtig gebouw. Daarom is het belangrijk dat ze zorgvuldig worden geplot door een organisatie die u vertrouwt. ADC is specialist op het gebied van plotten, sorteren en distribueren van technische tekeningen. Naast dat wij ondersteuning bieden voor het reproduceren van de bouwtekeningen, zowel in klein- als grootformaat, is het bij ADC ook mogelijk om de bouwtekeningen te laten scannen.

Aanbestedingsmodule
ADC helpt u ook verder op andere gebieden. Wij hebben een innovatieve aanbestedingsmodule ontwikkeld, speciaal voor ondernemingen in de bouwwereld. Met de aanbestedingsmodule kunt u snel maatpakketten van uw aanbestedingen en bestekken foutloos samenstellen en versturen. Met gebruik van moderne machines kunnen wij uw opdrachten razendsnel uitvoeren. ADC heeft een capaciteit van 2.500 A0-afdrukken per uur en 12.000 kleinformaat-afdrukken per uur. Door onze veilige en digitale manier van werken wordt er snel en foutloos gewerkt. Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Producten