Bel Ons! 073 6120566

Of laat je terugbellen

 

Vragen?

Neem contact op!

 

Aanbestedingsmodule

Met de aanbestedingsmodule van ADC heeft u op een centrale plek overzicht over alle onderaannemers die een bod doen op uw project. Niet alleen handig voor u, maar ook voor de onderaannemers: alle specifieke informatie die zij nodig hebben wordt verzameld op één plek. Dit zorgt voor minder mailtjes, telefoontjes en gesprekken met diverse partijen en zorgt ervoor dat u zich kan focussen op het selecteren van de juiste partners voor dit project.

De ADC-aanbestingsmodule werkt simpel: u verzamelt alle relevante informatie in de online aanbestedingsmodule, geneert codes voor de verschillende onderaannemers en zij kunnen vervolgens alle relevante informatie voor hun taak bekijken en een bod doen. Als u nieuwe informatie publiceert krijgen de verschillende partijen vanzelf een melding dat bepaalde informatie is aangepast of geupdatet. Dit zorgt ervoor dat u direct met alle betrokkenen communiceert en niet iedereen individueel hoeft te benaderen.

Omdat ADC zich specialiseert in het plotten en printen van bouwtekeningen kunt u via de aanbestedingsmodule ook direct bouwtekeningen laten plotten en bezorgen. Dat geldt ook voor de andere partijen.